cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karlovarský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg zadního hovězího nebo hovězí plece, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, 1/2 rovná lžička mleté papriky, sůl, vývar, 1/2 lžička másla, 1/2 lžíce hladké mouky, 2 dl smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je opečeme. Poprášíme paprikou, zamícháme a podlijeme vývarem. Dusíme jen mírně podlité. Zvlášť uděláme ze lžičky másla a lžíce mouky světlou jíšku a přidáme ji k měkkému masu společně se smetanou a ještě krátce povaříme. pečená na másle

www.tacos.cz Příloha: nočky, suchá rýže, jemný knedlík, na ozdobu jablka

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1852x    verze pro tisk

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú