cpt. Cook
 

Jehněčí guláš s rajčaty a s paprikami

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jemný bratislavský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg okurek, 10 dkg sterilovaných žampiónů, 115 dkg šunky, 10 dkg paprik, 15 dkg rajčat, 10 dkg šlehačky, 1/2  hlávkového salátu, citrón, sůl, bílý pepř, 1/2  vejce uvařené natvrdo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku, Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu. Podáváme na salátových listech, zdobené plátky vajíčka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2145x    verze pro tisk

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Klobáskové a fenyklové ragú s orecchiette

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš