cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kůzlečí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg předního kůzlečího, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, 1/2 šálek kořenové zeleniny, vývar, 1/4 l kysané smetany,  trochu hladké mouky, 1/2  citrónu, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso částečně vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme je. Pak je osolíme, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme na nudličky pokrájenou zeleninu, špetku strouhané citrónové kůry, šťávu z půl citrónu a dusíme, až je zelenina měkká. Nesmí změknout kašovitě. Pak přilijeme smetanu s moukou a povaříme za stálého míchání.

www.tacos.cz Příloha: jemné noky, makaróny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1494x    verze pro tisk

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú