cpt. Cook
 

Mexická polévka

Milánská polévka

Milánská polévka

Minestra di piselli di Altamura
(Hrášková polévka z Altamury)

Minestra z kopřiv
(Minestra di ortiche)

Minestrina tricolore

Minestrone

Minestrone

Minestrone con piselli e pesto
(Minestra s hrachem a pestem)

Minestrone di verdure
(Zeleninová minestra)

Mrkvová polévka se smetanou I

Mrkvová polévka se smetanou II

Nudle s artyčoky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Oukrop

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky chleba, 6 dkg vepřového sádla, 6 stroužků česneku, sůl, majoránka, kmín, 1.15 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Chléb pokrájený na kostičky osmažíme na tuku dokřupava. Česnek utřeme se solí, zalijeme vodou, přidáme majoránku, rozdrcený kmín a necháme přejít var. Nebo rozdělíme jak chléb, tak koření do jednotlivých talířů a přelijeme vše vařící vodou. Někde chléb nesmaží, jen pokrájejí na kousky a polévku omastí sádlem, nejlépe a nejzdravěji husím nebo kachním.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 939x    verze pro tisk

Perličkové válečky s hrachem

Petrželová polévka s vejcem

Plátenická zelňačka s tykví

Poctivá bramboračka

Podzimní polévka

Polévka Atlanta