cpt. Cook
 

Mexická polévka

Milánská polévka

Milánská polévka

Minestra di piselli di Altamura
(Hrášková polévka z Altamury)

Minestra z kopřiv
(Minestra di ortiche)

Minestrina tricolore

Minestrone

Minestrone

Minestrone con piselli e pesto
(Minestra s hrachem a pestem)

Minestrone di verdure
(Zeleninová minestra)

Mrkvová polévka se smetanou I

Mrkvová polévka se smetanou II

Nudle s artyčoky

Oukrop

Perličkové válečky s hrachem

Petrželová polévka s vejcem

Plátenická zelňačka s tykví

Poctivá bramboračka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Podzimní polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rajčat, 1/2 lžíce kopru, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce bazalky, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme, rozkrájíme na kousky a rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto. Pyré dáme do mísy, přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, sekané zelené natě, několik kapek worcesteru, osolíme a opepříme. Před podáváním necháme asi 1/2 hodiny v chladničce.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1005x    verze pro tisk

Polévka Atlanta