cpt. Cook
 

Mexická polévka

Milánská polévka

Milánská polévka

Minestra di piselli di Altamura
(Hrášková polévka z Altamury)

Minestra z kopřiv
(Minestra di ortiche)

Minestrina tricolore

Minestrone

Minestrone

Minestrone con piselli e pesto
(Minestra s hrachem a pestem)

Minestrone di verdure
(Zeleninová minestra)

Mrkvová polévka se smetanou I

Mrkvová polévka se smetanou II

Nudle s artyčoky

Oukrop

Pečená batátová polévka s paprikami

Perličkové válečky s hrachem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Petrželová polévka s vejcem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 lžíce petržele, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce polohrubé mouky, 1/2 šálku smetany,  špetka muškátového květu, 2  vejce, vývar, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou petržel uvaříme do měkka a rozmixujeme. Z másla a mouky uděláme jíšku mírně zlatové barvy, zalijeme ji vývarem z kostí a povaříme ji s petrželí 15 minut, okořeníme, dle potřeby přisolíme a procedíme. Po odstavení z ohně přidáme smetanu. Do polévky v talířích dáme plátky vařených vajec posypaných usekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1046x    verze pro tisk

Plátenická zelňačka s tykví

Poctivá bramboračka

Podzimní polévka