cpt. Cook
 

Mexická polévka

Milánská polévka

Milánská polévka

Minestra di piselli di Altamura
(Hrášková polévka z Altamury)

Minestra z kopřiv
(Minestra di ortiche)

Minestrina tricolore

Minestrone

Minestrone

Minestrone con piselli e pesto
(Minestra s hrachem a pestem)

Minestrone di verdure
(Zeleninová minestra)

Mrkvová polévka se smetanou I

Mrkvová polévka se smetanou II

Nudle s artyčoky

Oukrop

Perličkové válečky s hrachem

Petrželová polévka s vejcem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plátenická zelňačka s tykví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 hlávky zelí, 10 dkg sušených hub nebo čerstvých, 115 dkg tykve, 2  brambory, 1/2  bujón (masox), 1.15 l vody, 1/2  cibule, 1/2 hrneček mléka, kmín, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do vody dáme na proužky pokrájené zelí a najemno pokrájené houby. Tykev a brambory oloupeme a nakrájíme na kostky 1 cm x 1 cm a přidáme do vroucí vody se zelím a houbami. Přidáme masox, cibuli nakrájenou na kolečka a vaříme doměkka. Přilijeme hrneček mléka, dochutíme mletým kmínem a podle chuti osolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 930x    verze pro tisk

Poctivá bramboračka

Podzimní polévka

Polévka Atlanta