cpt. Cook
 

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Guatemala   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salpicon

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg předního hovězího na guláš, 1/2  grapefruitu, 2  cibule nakrájené nadrobno, 1/2  feferonka nakrájená nadrobno, 1/2 lžíce máty peprné nasekané nadrobno, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso uvaříme ve vodě a necháme vychladnout. Studené maso rozkrájíme na malinké kousky a dáme do misky. Přidáme cibuli, mátu a feferonku, polijeme grapefruitovou šťávou, posolíme a dobře promícháme. Necháme vychladit a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2032x    verze pro tisk