cpt. Cook
 

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rýnské hovězí závitky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, sůl, 1/2 lžíce másla, 1/2 větší cibule, 1/2  mrkev, mletý pepř, vývar, 1/8 l červeného vína, 1/2  rohlíku,

Směs: 1/2 lžíce másla, 1/2 lžička sardelové pasty, citrónová kůra, zelená petrželka, pažitka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky masa naklepeme, posolíme, potřeme směsí na jedné straně, zabalíme a sepneme. V kastrole rozehřejeme máslo a závitky po celém povrchu opečeme. Pak přidáme drobně pokrájenou cibuli, na hrubém struhadle nakrouhanou mrkev a dusíme nejdříve na mírném ohni bez podlévání. Pak přidáme pepř, podlijeme mírně vývarem a dusíme do měkka za občasného obracení masa. Pak přilijeme víno, přidáme vláčný strouhaný rohlík z předchozího dne k zahuštění šťávy a povaříme. Maso vyjmeme, uchováme na teple a šťávu mixujeme nebo prolisujeme. Nalijeme ji na závitky a prohřejeme.

www.tacos.cz Příloha: rýže, nočky, saláty, grilovaná půlená rajčata nebo ředkvičky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2485x    verze pro tisk

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky