cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saltimbocca - Skočdohubky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 plátků hovězí svíčkové (malé plátky, i z telecí kýty), 8 plátků šunky (ve velikosti plátků masa), 1/2 dl bílého vína, 8  rajčat, 1/2  cibule, 2  karotky, sůl, mletý pepř, 8  šalvějí (čerstvé nebo nahradíme sušenou, či rozmarýnem), olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tenké plátky naklepaného, osoleného a opepřeného masa položíme šunku a lístek šalvěje. Přeložíme, spíchneme párátkem. Opečeme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, osmahneme, zalijeme vínem a dusíme půl hodiny. K tomu podáváme rýži, těstoviny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1944x    verze pro tisk

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně