cpt. Cook
 

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Saltimbocca - Skočdohubky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 plátků hovězí svíčkové (malé plátky, i z telecí kýty), 8 plátků šunky (ve velikosti plátků masa), 1/2 dl bílého vína, 8  rajčat, 1/2  cibule, 2  karotky, sůl, mletý pepř, 8  šalvějí (čerstvé nebo nahradíme sušenou, či rozmarýnem), olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tenké plátky naklepaného, osoleného a opepřeného masa položíme šunku a lístek šalvěje. Přeložíme, spíchneme párátkem. Opečeme na oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, osmahneme, zalijeme vínem a dusíme půl hodiny. K tomu podáváme rýži, těstoviny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1474x    verze pro tisk

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff