cpt. Cook
 

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Selský hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího bez kosti, 1/2 svazek kořenové zeleniny, 1/2  cibule, 1/2  bobkový list, 4  hřebíčky, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, 1.2 kg kapusty, 150 dkg mrkve, 215 dkg celeru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a protkneme ji bobkovým listem a hřebíčky. Maso s polévkovou zeleninou a cibulí vložíme do studené vody, osolíme, opepříme a ochutíme muškátem. Uvedeme do varu a vaříme 1.5 hodiny. Kapustu nakrájíme na kousky, mrkev a celer na kostičky, vše vložíme po hodině do vývaru a dál vaříme. Vařené maso vyjmeme, rozkrájíme a vrátíme zpět. Před podáváním osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1798x    verze pro tisk

Sjomansbiff