cpt. Cook
 

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Selský hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího bez kosti, 1/2 svazek kořenové zeleniny, 1/2  cibule, 1/2  bobkový list, 4  hřebíčky, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, 1.2 kg kapusty, 150 dkg mrkve, 215 dkg celeru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme a protkneme ji bobkovým listem a hřebíčky. Maso s polévkovou zeleninou a cibulí vložíme do studené vody, osolíme, opepříme a ochutíme muškátem. Uvedeme do varu a vaříme 1.5 hodiny. Kapustu nakrájíme na kousky, mrkev a celer na kostičky, vše vložíme po hodině do vývaru a dál vaříme. Vařené maso vyjmeme, rozkrájíme a vrátíme zpět. Před podáváním osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2086x    verze pro tisk

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob