cpt. Cook
 

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky hovězí svíčkové 3 - 4 cm silné, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, 4 plátky bílého chleba, 2  rajčata, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme, opepříme a vložíme na pánev na rozpálený olej, na prudkém ohni pečeme po každé straně 4 - 5 minut. Řezy nemají být zcela propečené. Přendáme je na teplou mísu a poklademe kouskem másla. Krajíčky chleba osmažíme na másle, srovnáme na mísu a na každý krajíček položíme řez masa a navrch dáme kolečka rajčat.

www.tacos.cz Příloha: osmažené brambůrky posypané sekanou petrželkou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1538x    verze pro tisk

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff