cpt. Cook
 

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekané hovězí Parmentier

Boeuf haché Parmentier

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa, 30 dkg klobásového masa, 1/2  cibule, 15 dkg vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 2 kg brambor, 15 dkg másla, 1/4 l mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte brambory a dejte je vařit do osolené vody. Mezitím si nakrájejte maso nejlépe z pot-au-feu a osmažte ho na pánvi s nakrájenou cibulí a klobásovou směsí na sádle. Osolte a opepřete. Jakmile začne maso zlátnout, sundejte je z ohně a vyložte jím dno zapékací mísy. Připravte si bramborovou kaši z brambor, které jste slili a řádně promíchali. Mimo oheň do ní zapracujte máslo a mléko. Pokud je třeba, přisolte. Maso pokryjte kaší a navrch přidejte několik oříšků másla, aby se zapekla.
vloženo 01.08.2007    zobrazeno 1621x    verze pro tisk

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob