cpt. Cook
 

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekané hovězí Parmentier

Boeuf haché Parmentier

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa, 30 dkg klobásového masa, 1/2  cibule, 15 dkg vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 2 kg brambor, 15 dkg másla, 1/4 l mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte brambory a dejte je vařit do osolené vody. Mezitím si nakrájejte maso nejlépe z pot-au-feu a osmažte ho na pánvi s nakrájenou cibulí a klobásovou směsí na sádle. Osolte a opepřete. Jakmile začne maso zlátnout, sundejte je z ohně a vyložte jím dno zapékací mísy. Připravte si bramborovou kaši z brambor, které jste slili a řádně promíchali. Mimo oheň do ní zapracujte máslo a mléko. Pokud je třeba, přisolte. Maso pokryjte kaší a navrch přidejte několik oříšků másla, aby se zapekla.
vloženo 01.08.2007    zobrazeno 1386x    verze pro tisk

Selský hrnec

Sjomansbiff