cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hovězí svíčkové (roštěnky), 10 dkg zelených paprik, 10 dkg mladého nebo zmrazeného zeleného hrášku, 1/2 lžičky sójové omáčky, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/4 l slepičího vývaru, 2 lžíce sardelové pasty rozmíchané ve vodě, 1/2 lžička cibule jemně rozsekané nebo česneku, 1/2 lžička glutasolu, sůl, mletý pepř, olej nebo máslo na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Papriky nakrájíme na větší kousky a spolu s hráškem smícháme se sardelovou pastou a glutasolem, sójovou omáčkou a škrobovou moučkou. Na rozpáleném omastku osmažíme cibuli nebo česnek. Přidáme papriky a hrášek, šálek vývaru a na mírném ohni vaříme 5-10 minut. Přendáme na mísu. Prudce osmažíme na tenké kousky nakrájené maso, přidáme hotové papriky a hrášek, dobře zamícháme a nakonec na talíři zdobíme mladou cibulkou. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1258x    verze pro tisk

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)