cpt. Cook
 

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Soljanka ze svíčkové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové, 8 dkg vepřového sádla, 115 dkg cibule, 115 dkg nakládaných okurek, 3 dkg rajčatového protlaku, mletá paprika, česnek, červené víno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Svíčkovou očistíme od tuku a šlach, nakrájíme na slabé nudličky. Na pánvi usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, nakrájenou okurku, osolíme a za stálého míchání necháme osmahnout. Pak přidáme sladkou papriku, po osmažení rajský protlak a utřený česnek. Podlijeme trochou vody a podusíme. Před koncem varu zjemníme červeným vínem.

www.tacos.cz Příloha: rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2728x    verze pro tisk

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně