cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Soljanka ze svíčkové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové, 8 dkg vepřového sádla, 115 dkg cibule, 115 dkg nakládaných okurek, 3 dkg rajčatového protlaku, mletá paprika, česnek, červené víno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Svíčkovou očistíme od tuku a šlach, nakrájíme na slabé nudličky. Na pánvi usmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, nakrájenou okurku, osolíme a za stálého míchání necháme osmahnout. Pak přidáme sladkou papriku, po osmažení rajský protlak a utřený česnek. Podlijeme trochou vody a podusíme. Před koncem varu zjemníme červeným vínem.

www.tacos.cz Příloha: rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2036x    verze pro tisk

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)