cpt. Cook
 

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Soljanka po gruzínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg libového hovězího masa, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2  nakládané okurky (nebo sumah či dužnina z citrónu), 1/2 dl bílého vína, vývar, zelená petrželka nebo estragon, koriandrové lístky, 4 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kousky nakrájené maso osmažíme na rozpáleném tuku spolu s jemně nakrájenou cibulí. Přendáme do hlubšího kastrolu, přidáme rajčatový protlak, na plátky nakrájené okurky (nebo sumah), česnek, osolíme, vlijeme víno, tři lžíce vývaru, přikryjeme a dusíme 30 - 40 minut. Před podáním posypeme jemně rozsekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1988x    verze pro tisk

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob