cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Soljanka po gruzínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zadního hovězího (roštenky, mladé zadní), 1.15  cibule, 2 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžička sumahu, 2  nakládané okurky, 1/2 dl bílého vína, 3 lžíce vývaru, zelená petrželka nebo estragon, 4 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na malé kostičky. Společně osmažíme na oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek a okurky, osolíme, zalijeme vínem, zamícháme protlak a sumah, vývar nebo vodu a dusíme do měkka (asi 30 minut). Před koncem dušení zamícháme petrželku nebo estragon.

www.tacos.cz Příloha: rýže, chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2235x    verze pro tisk

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)