cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Staročeská roštěná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  615 dkg zadního hovězího, 15 dkg rostlinného tuku, sůl, mletý pepř, 15 dkg hladké mouky, 15 dl vývaru, 215 dkg kysané smetany, 3 stroužky česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa nakrájíme roštěnky, naklepeme je, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou, opečeme po obou stranách na horkém tuku, zalijeme vývarem, přidáme utřený česnek a dusíme pod poklicí doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali zbytek mouky a povaříme a dochutíme.

www.tacos.cz Příloha: těstoviny, houskový knedlík nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1862x    verze pro tisk

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)