cpt. Cook
 

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rýnská hovězí pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg hovězí kýty nebo plec, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, 1/2  mrkev, 4 zrnka celého pepře, 1/2 dl červeného vína, sůl, 1/2 lžička sardelové pasty, 1/2 rovná lžička citrónové kůry, 1/2 lžička zelené petrželky, 1/2 lžička pažitky, 1/2 lžička hladké mouky, 1/4 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme, úzkým nožem uděláme do něho otvory, které naplníme směsí sardelového másla, citrónové kůry a zelených natí. V kastrole rozehřejeme máslo a maso na něm po celém povrchu opečeme. Přidáme na drobno pokrájenou mrkev a cibuli a společně osmahneme. Pak mírně podléváme vývarem a ke konci úpravy vínem. Šťávu zahustíme kouskem másla smíchaným s hladkou moukou a krátce povaříme. Maso vyjmeme, šťávu mixujeme nebo prolisujeme. Část šťávy nalijeme na maso a ostatní podáme zvlášť.

www.tacos.cz Příloha: noky, rýže, na obložení vařený květák nebo pór sypaný opraženou strouhankou a pokapaný máslem

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5407x    verze pro tisk

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon