cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Steak Aljaška

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg bifteků nakrájených, 4 lžíce škrobové moučky, 215 dkg rýže, 15 lžic oleje, 3  zelené papriky nakrájené na proužky, 3  cibule nakrájené nadrobno, 2 stroužky česneku rozdrcené, 4 lžíce sójové omáčky, 2.15 dl vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejdříve si uvaříme rýži. Mezitím obalíme nakrájené bifteky v Solamylu. Na rozehřátém oleji je krátce osmahneme, sundáme z pánve a držíme v teple. Na pánev dáme cibuli, papriku a česnek a 3 minuty smažíme. Na pánev vrátíme maso, přimícháme sójovou omáčku a vodu a vaříme, až omáčka zhoustne.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1490x    verze pro tisk

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)