cpt. Cook
 

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  90 dkg hovězí svíčkové, olej, 8 dkg másla, 115 dkg cibule, 30 dkg žampiónů, 20 dkg nakládaných okurek, 12 dkg kečupu, 1.15 dl šlehačky, sůl, mletý pepř, vývar z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z odblaněné svíčkové nakrájíme řezy - po dvou na porci, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji (nebo nasucho na teflonové pánvi). Olej z pánve slijeme, na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu odvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka, přidáme žampiony pokrájené na plátky, šťávu z pánvičky a podusíme je pod pokličkou. Dochutíme kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce je podusíme. Směs zjemníme smetanou, prohřejeme a nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1678x    verze pro tisk

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky