cpt. Cook
 

Pikantní kuře s medem

Pilaf Istanbul
(Istanbul pilavi)

Plněná kuřecí prsa

Portakal tavuk
(Kuřecí rolky s pomerančovou omáčkou)

Portugalské kuře I

Portugalské kuře II

Poulet en cocotte
(Kuře pečené v kastrolu)

Poulet vallée d`Auge
(Kuře z údolí Auge)

Provensálské kuře s tykví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pytlácké kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka, 1/2 lžíce másla, 3 na proužky nakrájené mrkve, 1/2 na proužky nakrájené zelené papriky, 1/2  cibule - nakrájená na kolečka, 7 dl kuřecího vývaru, 1/2 dl bílého vína, 1/2  bobkový list, 2 lžíce nasekané čerstvé pažitky, 1/2 lžičky tymiánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, mrkev a papriku. Na mírném plameni opékáme asi 5 minut. přidáme kuře a přikryjeme pokličkou. Dusíme dalších 5 minut. přidáme kuřecí vývar, víno a koření a dusíme na mírném plameni (šťáva nesmí bublat) tak dlouho, až je kuře hotové.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory, těstoviny

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2306x    verze pro tisk

Rajčatové kuře

Rychlé chilli z kuřete a černých fazolí

Řecké špízky

S'čchuanské kuře Kung Pao

Salpicon z kuřecího masa

Saltimbocca di pollo alla Romana
(Kuřecí saltimbocca)

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře na zelené cibulce

Sezamové kuře

Slepice (nebo kapoun) pečená