cpt. Cook
 

Plněné karbanátky s mrkvovým krémem

Plněné tlapičky

Plněné zelné závitky

Polpety z mletého masa v sýrovém krému

Přírodní řízek z mletého masa

Rolovaná lahůdková sekaná

Rustikální vepřová terina se sušeným ovocem
(Terrina rustica di maiale e frutta secca)

Řecká plněná sekaná s tzatziki

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka (prorostlého), 115 dkg uzeného masa, 1/2 menší kapusta, 1/2 menší cibule, 2  žemle, 2  vejce,  trochu mléka, sůl, mletý pepř,  špetka mletého zázvoru, 1/2 lžíce vepřového sádla, vývar (z kostí),  trochu strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka, dobře ji vymačkáme a umeleme. Žemli nakrájíme na silnější plátky, pokropíme mlékem a umeleme současně s vepřovým masem, s uzeným masem a s cibulí. K umleté směsí přidáme sůl, koření, vejce (kromě jednoho bílku). Je-li třeba, zahustíme směs trochou strouhanky. Utvoříme 2 šišky, vložíme je do pekáče na rozehřáté sádlo, povrch potřeme bílkem a pečeme za častého potírání vypečenou šťávou. K podlévání použijeme silného vývaru z kostí. Pečeme asi 1.5 hodiny.

www.tacos.cz Příloha: brambory s petrželkou, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1797x    verze pro tisk

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem