cpt. Cook
 

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řízek z mletého masa v těstíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  10 dkg mletého masa, 2 g mletého pepře, 3 g soli, 1/8  vejce, 10 g másla, 15 g zelené petrželky, olej na smažení, strouhanka, 1/2  vejce na obalení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso ochutíme černým pepřem, čerstvým mlékem a vejcem. Velmi dobře promícháme a necháme tři hodiny odležet v chladničce. Směs rozdělíme na porce o hmotnosti 100 g, které vytvarujeme jako velké čavapčiči. Posypeme strouhankou a vytvarujeme řízek s tloušťkou 4 až 5 mm. Bezprostředně před smažením obalíme řízek ve vejci a osmažíme. Podáváme se smaženými brambory, rajčaty, zeleným salátem, atd.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 2900x    verze pro tisk

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry