cpt. Cook
 

Skopový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopový guláš s feferonkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopového plecka, sůl, 20 dkg cibule, 7 dkg rostlinného tuku, mletá paprika, 3 dl vývaru nebo vody, 3 stroužky česneku, 30 dkg brambor, 7.15 dkg kečupu, 3  feferonky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší kostky nebo silnější nudličky. Jemně nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme pod pokličkou. Když je maso téměř hotové, přidáme na kostky nakrájené brambory, kečup, nakrájené feferonky a dusíme doměkka, dochutíme.

www.tacos.cz Příloha: pečivo

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2070x    verze pro tisk

Slavnostní guláš

Slovácký guláš

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny