cpt. Cook
 

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem

Skopový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopový guláš s feferonkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopového plecka, sůl, 20 dkg cibule, 7 dkg rostlinného tuku, mletá paprika, 3 dl vývaru nebo vody, 3 stroužky česneku, 30 dkg brambor, 7.15 dkg kečupu, 3  feferonky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší kostky nebo silnější nudličky. Jemně nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, zaprášíme paprikou, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme pod pokličkou. Když je maso téměř hotové, přidáme na kostky nakrájené brambory, kečup, nakrájené feferonky a dusíme doměkka, dochutíme.

www.tacos.cz Příloha: pečivo

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1579x    verze pro tisk

Slavnostní guláš

Slovácký guláš