cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Szegedínský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg předního hovězího, 15 dkg slaniny, 2  cibule, 1/2 lžičky mleté papriky, kmín, sůl, 40 dkg kysaného zelí, 10 dkg vepřového sádla, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 stroužek česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, osolíme a dáme na polovinu tuku, nakrájenou slaninu a cibuli dusit. Když je skoro měkké, přidáme na kratší kousky nakrájené zelí, papriku a pepř. Pokrm zahustíme zlatou jíškou z druhé poloviny tuku a mouky a nakonec ochutíme česnekem. Do guláše můžeme přidat i 1 - 2 rajčata nebo pro pěknou barvu trochu rajčatového protlaku. Szegedínský guláš můžeme udělat i z vepřového masa.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3963x    verze pro tisk

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích