cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srdcový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 hovězí srdce, 1/2  cibule, 1/2 lžíce tuku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky drceného kmínu, sůl, 1/2 lžičky vegety, 1/4 l vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka opečeme, přidáme protlak, rozetřený česnek, sůl, kmín, podlijeme vývarem a dusíme až srdce změkne. Nakonec guláš okořeníme vegetou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1756x    verze pro tisk

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích