cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Svratecký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 115 dkg oleje, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 lžíce kečupu,  špetka chilli (nebo sekaná feferonka), mletý pepř, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na silnější nudle, zprudka opečeme na oleji, zaprášíme moukou, přidáme veškeré koření, osolíme, osmahneme, mírně podlijeme a dusíme, až se voda odpaří. V závěru dochutíme. Jako přílohu podáváme smažené bramboráčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3359x    verze pro tisk

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích