cpt. Cook
 

Skopový guláš

Skopový guláš s feferonkou

Slavnostní guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slovácký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  415 dkg libového vepřového bůčku, 415 dkg vepřových jater, 2 velké cibule, 115 dkg vepřového sádla, lečo z konzervy, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, 1/2 lžička mleté papriky, 15  feferonek, česnek, kmín, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájený bůček, osmahneme, přidáme lečo, feferonky, kmín, sůl a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme tak, aby bylo maso měkké a játra nekrvavá. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, provaříme a dochutíme rajským protlakem nebo kečupem. Podáváme s čerstvým chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2045x    verze pro tisk

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny