cpt. Cook
 

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem

Skopový guláš

Skopový guláš s feferonkou

Slavnostní guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slovácký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  415 dkg libového vepřového bůčku, 415 dkg vepřových jater, 2 velké cibule, 115 dkg vepřového sádla, lečo z konzervy, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžička rajčatového protlaku nebo kečupu, 1/2 lžička mleté papriky, 15  feferonek, česnek, kmín, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, nakrájený bůček, osmahneme, přidáme lečo, feferonky, kmín, sůl a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme tak, aby bylo maso měkké a játra nekrvavá. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, provaříme a dochutíme rajským protlakem nebo kečupem. Podáváme s čerstvým chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1732x    verze pro tisk