cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srbská směs

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg telecí kýty, 20 dkg vepřové kýty, 6 dkg cibule, 4 dkg slaniny, 10 dkg rajčat, 10 dkg zelených paprik, 1/2  feferonka, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Obě masa nakrájíme na proužky, v kastrolu rozpustíme proužky slaniny, přidáme maso a po všech stranách osmahneme. Přisypeme sekanou cibuli a osmažíme dorůžova. Podlijeme 2 až 3 lžícemi vody, přiklopíme a asi 15 min. dusíme. Potom odklopíme, šťávu vydusíme na tuk, přidáme proužky paprik, plátky rajčat, nasekanou feferonku, osolíme, opepříme, a dodusíme doměkka. Těsně před koncem tepelné úpravy vmícháme protlak a zakapeme worcesterem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4383x    verze pro tisk

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích