cpt. Cook
 

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg skopového plecka, 40 dkg kořenové zeleniny, 3  cibule, 1/2  kedlubna, 80 dkg brambor, 15 dl vývaru z masoxu, 1/2 lžička soli, mletý pepř, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, cibuli a zeleninu na plátky a oloupané brambory na kostky. Do kastrolu rozložíme maso, přidáme vrstvu cibule a zeleniny, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem, vložíme do trouby a přikryté zvolna dusíme, až je maso měkké. Přidáme brambory, podle potřeby podlijeme a dusíme doměkka. Při podávání zdobíme na talířích sekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1811x    verze pro tisk

Skopový guláš s feferonkou

Slavnostní guláš

Slovácký guláš