cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slovácký guláš s vepřovými játry

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřového bůčku, 40 dkg vepřových jater, 7 dkg tuku, 12.15 dkg cibule, 3 stroužky česneku, 3 dkg rajčatového protlaku, 15 dl vody, 3 dkg hladké mouky, 215 dkg sterilovaného leča, 3 dkg feferonek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bůček nakrájíme na kostky, vložíme do nakrájené a osmažené cibulky, orestujeme, přidáme kmín, sůl, otřený česnek, protlak, zalijeme polovinou vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme nakrájená játra, podusíme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, promícháme a dusíme doměkka. Ke konci přidáme lečo, nasekané feferonky, dochutíme a krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2189x    verze pro tisk

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích