cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srbský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního skopového, 15 dkg slaniny, 115 dkg cibule, 1/2 lžička mleté papriky, 15  rajčat, 15  paprik, 150 dkg brambor, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Na rendlíku roztavíme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, maso posypeme paprikou a vložíme na to, osolíme a za stálého podlévání dusíme dopoloměkka. Pak necháme šťávu vysmahnout, přidáme na kolečka pokrájená rajčata a papriku zbavenou semen a oloupané, na kostky pokrájené syrové brambory. Vše dusíme společně doměkka. Šťávu nezahušťujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1759x    verze pro tisk

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích