cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tatranský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího, 3 dkg rostlinného tuku, 15 dkg slaniny, 115 dkg cibule, 15 dkg hladké mouky, 15 dl vody nebo vývaru, celý pepř, sůl, nové koření, 2  bobkové listy, 215 dkg smetany, 2 dkg rostlinného tuku, 10 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku a nakrájené slanině dorůžova osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme maso nakrájené na kostky, osmahneme, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme pepř a nové koření, bobkové listy a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, vlijeme smetanu, krátce povaříme a přecedíme na maso. Do guláše přidáme na tuku podušené nakrájené žampióny, krátce povaříme, dochutíme.

www.tacos.cz Příloha: knedlík nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2824x    verze pro tisk

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích