cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Srbský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg skopového masa, 15 dkg slaniny, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, 4  rajčata, 2  papriky, 150 dkg brambor, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Rozehřejeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přisypeme papriku, ihned zalijeme octem, za stálého míchání ji zpěníme, přidáme maso, opečeme, zalijeme vodou a zvolna dusíme doměkka. Přidáme oloupaná na dílky nakrájená rajčata (nebo místo rajčat lžíci protlaku za každé), na nudličky nakrájené papriky, na kostky nakrájené brambory a podle potřeby podlijeme. Zvolna dusíme doměkka. Šťávu už nezahušťujeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 940x    verze pro tisk

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích