cpt. Cook
 

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

Skopové se sušenými švestkami

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sněhobílé skopové proužky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg skopového masa, 6  bílků, 1/2 šálek vývaru, 1/2 šálku vína šao-sing, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 2 lžíce škrobové moučky, nakládané houby, olej, wei-su
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně sekané skopové maso osolíme, zakápneme vínem a promícháme s trochou škrobu. Poté vmícháme ušlehané bílky. Hmotu upravíme do tvaru proužků, které zvolna opékáme po obou stranách na dostatečném množství oleje. Asi po 3 minutách maso vyjmeme a dáme okapat na síto. Na pánev vlejeme 2 lžíce oleje, vývar, víno, sůl, zázvor a uvedeme do varu. Zahustíme máčeným škrobem a dochutíme wei-su. Touto omáčkou přelijeme křehké maso upravené na teplé míse. Ozdobíme nakládanými houbami a sekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1410x    verze pro tisk