cpt. Cook
 

Sosati

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Šašlik ze skopového masa

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

Tatranské skopové plátky

Těftěli

Tykev plněná skopovým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  80 dkg uzeného skopového masa, 30 dkg švestkových povidel, moučkový cukr, sůl,  špetka mleté skořice, 1/2 lžíce vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uzené skopové maso uvaříme doměkka. Dobrá švestková povidla zředíme vývarem z uzeného masa, uvedeme rychle do varu, krátce povaříme a ochutíme. Horké vařené maso přeléváme omáčkou a podáváme s knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1832x    verze pro tisk

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

Zapečené jehněčí po balkánsku

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II