cpt. Cook
 

Sosati

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Šašlik ze skopového masa

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tatranské skopové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopové kýty, 15 dkg oleje, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 3 dl vody, 4 dkg hladké mouky, 4 dkg rajčatového protlaku, 15 dkg slaniny, 115 dkg brusinkového kompotu, 15 dkg křenu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na horkém oleji po obou stranách prudce opečeme. Na tuku dozlatova usmažíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, podlijeme vodou, promícháme a provaříme. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, promícháme a povaříme. Šťávu přecedíme, dochutíme, přidáme rozškvařenou slaninu a protlak, převaříme. Na talíři zdobíme brusinkami a křenem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1684x    verze pro tisk

Těftěli

Tykev plněná skopovým masem

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

Zapečené jehněčí po balkánsku

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II