cpt. Cook
 

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové se sušenými švestkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  skopová kýta, 215 dkg sušených švestek, 6 stroužků česneku, sůl, mletý pepř, hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa vyřízneme kost, osolíme a vzniklou kapsu zvenku i zevnitř potřeme hořčicí, prošpikujeme nahrubo sekaným česnekem a opepříme. Naplníme sušenými švestkami, které předem namočíme ve vodě a vypeckujeme. Opékáme v mírně vyhřáté troubě dvě až dvě a čtvrt hodiny, čas od času obracíme a poléváme vlastní šťávou. Pokrm je ještě lahodnější, když maso opečeme ve dvou až třech vrstvách alobalu. Nepřipálí se, je šťavnatější a voňavější. Dochutíme zelenou natí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1967x    verze pro tisk