cpt. Cook
 

Sosati

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Šašlik ze skopového masa

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

Tatranské skopové plátky

Rusko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těftěli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého skopového masa, 1/2  žemle, 1/2 velká cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce másla, 1/2 l rajské omáčky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso smícháme s namočenou a vymačkanou žemlí, přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř a promícháme. Ze směsi utvoříme koule, které obalíme v mouce a opečeme ze všech stran na másle. Opečené těftěli složíme do pekáčku, zalijeme rajskou omáčkou a dusíme pod pokličkou v troubě. Před podáním posypeme hustě koprem. Podáváme s rýží nebo s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1870x    verze pro tisk

Tykev plněná skopovým masem

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

Zapečené jehněčí po balkánsku

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II