cpt. Cook
 

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Terina z makarónů a brokolice

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  215 dkg makarónů, 1/2 kg brokolice, sůl, 215 dkg smetany, 3  vejce, bazalka, 10 dkg strouhaná goudy, mletý pepř, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny uvaříme a scedíme. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky, blanšírujeme ve slané vodě 2 minuty. Třetinu brokolice rozmixujeme se smetanou a vmícháme vejce. Přidáme bazalku a goudu, okořeníme pepřem a paprikou. Troubu předehřejeme na 175°C. Do pekáče s papírem na pečení položíme 4 vrstvy makarónů, navrch rozložíme brokolici a zalijeme brokolicovou smetanou. Nakonec položíme vrstvu makarónů, vložíme do trouby a pečeme asi 35 min. Necháme vychladnout, vyklopíme, nakrájíme na plátky. Podáváme s rajčatovou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1739x    verze pro tisk

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)