cpt. Cook
 

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Terina z makarónů a brokolice

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  215 dkg makarónů, 1/2 kg brokolice, sůl, 215 dkg smetany, 3  vejce, bazalka, 10 dkg strouhaná goudy, mletý pepř, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makaróny uvaříme a scedíme. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky, blanšírujeme ve slané vodě 2 minuty. Třetinu brokolice rozmixujeme se smetanou a vmícháme vejce. Přidáme bazalku a goudu, okořeníme pepřem a paprikou. Troubu předehřejeme na 175°C. Do pekáče s papírem na pečení položíme 4 vrstvy makarónů, navrch rozložíme brokolici a zalijeme brokolicovou smetanou. Nakonec položíme vrstvu makarónů, vložíme do trouby a pečeme asi 35 min. Necháme vychladnout, vyklopíme, nakrájíme na plátky. Podáváme s rajčatovou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1967x    verze pro tisk

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku

Těstoviny podle šlapky
(Pasta alla puttanesca)

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)