cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový bůček v zelenině

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového bůčku, 2 lžíce škrobové moučky, olej, 1/2  květák, 10 dkg karotky, 10 dkg sterilovaného hrášku, mletý pepř, sůl, 1/2 sklenka desertního vína,  špetka moučkového cukru, glutasol, mletý zázvor, sůl, 1/2  bílek, mletý pepř, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný, kůže zbavený bůček nakrájíme na kostičky, promícháme se lžičkou škrobu, bílkem, pepřem, glutasolem a solí. Necháme odležet. Květák a karotku uvaříme ve slané vodě (pozor, abychom je nerozvařili). Vychladíme ve studené vodě. Karotku nakrájíme na kostičky, květák rozebereme na růžičky. Na pánvi rozehřejeme olej a prudce opečeme maso. Tuk zčásti slijeme a přidáme zeleninu. Prohřejeme, zalijeme zálivkou připravenou z vína, zbytku škrobu, glutasolu a cukru, vývaru a soli. Podusíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2105x    verze pro tisk

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej