cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový plátek v alobalu

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  vepřový řízek z kýty, sůl, drcený kmín, 1/2 větší brambora, 1/2 lžička nasekané zelené petrželky, 1/2 lžička másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Alobal potřeme rozehřátým máslem (nebo olejem), brambor oloupeme, nakrájíme na plátky nebo hranolky, osolíme, okmínujeme a rozložíme po alobalu. Na brambor položíme naklepaný a osolený řízek, potřeme ho zbytkem másla a alobal uzavřeme. Pečeme v horké troubě asi půl hodiny a podáváme posypané jemně nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1865x    verze pro tisk

Vepřový steak z Göcsej