cpt. Cook
 

Vepřový závitek s celerem

Vepřový závitek s míchanou zeleninou

Vepřový závitek s pórkem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vizovický vepřový řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků vepřové kýty, sůl, česnek, hladká mouka, olej na smažení, těsto na bramboráky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 2 - 3 hodiny odležet v chladu. Takto připravené maso máčíme v řidším bramborákovém těstě a vkládáme do horkého oleje ke smažení. Smažíme po obou stranách do zlatova. Vhodnou přílohou jsou zeleninové saláty. V tomto případě nezapomeneme na aperitiv 'Jelínkovu slivovici'.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1680x    verze pro tisk

Záhorácký závitek

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta se sýrem

Zapečené brambory

Zapečené uzené po horňácku

Zapečené vepřové

Zapečené vepřové kotlety na tykvi a bramborách

Zapékané medailónky

Zapékané vepřové maso po finsku

Zatočené kotlety

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety