cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový bůček v čínském zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového bůčku, sůl, mletý pepř, 1/2 sklenka desertního vína, 1/2 lžíce škrobové moučky, 150 dkg čínského zelí, olej, 2 stroužky česneku, 15 lžic sójové omáčky, vegeta, zelená petrželka, vývar z masoxu, mletý zázvor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opraný, kůže zbavený bůček nakrájíme na jemné plátky a promícháme se solí, pepřem, škrobem a vínem. Očištěné čínské zelí nakrájíme na tenké nudličky. Odleželé maso prudce opečeme na oleji, tuk slijeme, přidáme zelí, zázvor a třený česnek. Podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou tak dlouho, až zelí zkřehne. Zahustíme škrobem rozmíchaným ve vývaru a znovu krátce podusíme. Dochutíme sójovou omáčkou a sekanou petrželkou a podle chuti dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1668x    verze pro tisk

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej