cpt. Cook
 

Vepřový bůček s mrkví

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový bůček v čínském zelí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového bůčku, sůl, mletý pepř, 1/2 sklenka desertního vína, 1/2 lžíce škrobové moučky, 150 dkg čínského zelí, olej, 2 stroužky česneku, 15 lžic sójové omáčky, vegeta, zelená petrželka, vývar z masoxu, mletý zázvor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Opraný, kůže zbavený bůček nakrájíme na jemné plátky a promícháme se solí, pepřem, škrobem a vínem. Očištěné čínské zelí nakrájíme na tenké nudličky. Odleželé maso prudce opečeme na oleji, tuk slijeme, přidáme zelí, zázvor a třený česnek. Podlijeme vínem a dusíme pod pokličkou tak dlouho, až zelí zkřehne. Zahustíme škrobem rozmíchaným ve vývaru a znovu krátce podusíme. Dochutíme sójovou omáčkou a sekanou petrželkou a podle chuti dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2063x    verze pro tisk

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej

Vepřový závitek s celerem

Vepřový závitek s míchanou zeleninou

Vepřový závitek s pórkem

Vizovický vepřový řízek

Záhorácký závitek

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta se sýrem

Zapečené brambory

Zapečené uzené po horňácku

Zapečené vepřové

Zapečené vepřové kotlety na tykvi a bramborách

Zapékané medailónky

Zapékané vepřové maso po finsku

Zatočené kotlety

Závitky se šunkou a pistáciemi
(Involtini di maiale con prosciutto e pistacchi)