cpt. Cook
 

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Karbonářské makaróny

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kolínka s taveným ementálem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kolínek, 20 dkg ementálu, 3/4 l mléka, 4  žloutky, 8 dkg másla, parmezán nebo čedar podle chuti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ementál nakrájíme na kousky, dáme do hrnku a zalijeme mlékem a necháme nejméně 8 hodin odležet. Potom sýr s mlékem přendáme do hrnce, přidáme žloutky a máslo a vaříme ve vodní lázni za stálého míchání tak dlouho, až vznikne krém. Mírně opepříme a nalijeme na uvařená, okapaná kolínka, posypeme strouhaným sýrem a podáváme s rajčatovým nebo míchaným salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1436x    verze pro tisk

Kolínka v bešamelu

Korzárské špagety

Kořeněné orzo se špenátem

Kuskus se zeleninou