cpt. Cook
 

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ražniči na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg jehněčího masa (bez kostí) nebo vepřového popř. telecího, 3 g soli, 0.2 g mletého pepře, 3 g oleje, 1/2  cibule, víno, 15 g másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky (25g). Marinádu připravujeme ze soli, pepře, jemně nakrájené cibule, vína a oleje. Dobře promícháme a necháme tři hodiny uležet. Potom z masa odstraníme cibuli, nařežeme okraje masa po délce vlákna a pečeme na silně rozpáleném grilu. Při pečení maso několikrát obracíme a potíráme máslem. Podáváme s hranolkami, plátky rajčat a jemně nakrájenou cibulí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3239x    verze pro tisk

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku