cpt. Cook
 

Kdoule plněné jehněčím

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ražniči na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg jehněčího masa (bez kostí) nebo vepřového popř. telecího, 3 g soli, 2 g mletého pepře, 3 g oleje, 1/2  cibule, víno, 15 g másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky (25g). Marinádu připravujeme ze soli, pepře, jemně nakrájené cibule, vína a oleje. Dobře promícháme a necháme tři hodiny uležet. Potom z masa odstraníme cibuli, nařežeme okraje masa po délce vlákna a pečeme na silně rozpáleném grilu. Při pečení maso několikrát obracíme a potíráme máslem. Podáváme s hranolkami, plátky rajčat a jemně nakrájenou cibulí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3874x    verze pro tisk

Skopová korma