cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová žebírka à la Nelson

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  skopových žebírek, 1/2  cibule, sardelová pasta, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1.15 lžíce másla nebo oleje,  trochu hladké mouky, 15 dkg parmazánu, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme usekanou cibuli, sardelovou pastu a petrželku. Maso mírně naklepeme a slabě osolíme. Opékáme je na másle nebo oleji na každé straně asi 3 - 4 minuty. Pak je potřeme směsí cibule, sardelové pasty a petrželky a mírně podlité dusíme. Přendáme je do zapékací nízké mísy, povrch posypeme buď samotným sýrem, nebo smíchaným s vláčnou strouhankou, pokapeme šťávou nebo máslem a zapečeme, až sýr mírně zrůžoví a smetana se vsákne do masa.

www.tacos.cz Příloha: rýže s hráškem nebo brambory s petrželkou a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2310x    verze pro tisk

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku