cpt. Cook
 

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová žebírka zapečená

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  skopových žebírek, sůl, zelená petrželka, 1/2  cibule, 1/2 lžíce másla, sardelová pasta, 15 dkg parmezánu, 1/4 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žebírka lehce naklepeme, nesolíme, opečeme je na každé straně krátce na másle a vyjmeme na talíř. V másle, ve kterém se žebírka opékala, zpěníme jemně pokrájenou cibuli. Sardelovou pastu smícháme s kouskem másla a petrželkou, žebírka tím potřeme a vložíme na zpěněnou cibuli. Dusíme je chvíli na mírném ohni bez podlévání, pak mírně podléváme. Jakmile jsou měkká, přendáme je do nízké zapékací mísy, polijeme osolenou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme, až sýr mírně zrůžoví.

www.tacos.cz Obměna: Použijeme větší zapékací mísy a mezi žebírka dáme rozpůlená osolená rajčata posypaná petrželkou a pokapaná máslem. Zapékáme současně s žebírky.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, malé nočky, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1876x    verze pro tisk

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi