cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová kýta na rožni

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  20 dkg skopové kýty, 3 cl šťávy ze syrové cibule, 3 cl citrónové šťávy, 10 cl husté kysané smetany, 2 dkg mandlí, sůl, mletý pepř, 2 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso ze skopové kýty se nakrájí na kostky o hraně asi 3 cm, pokape směsí šťávy ze syrové cibule a z citrónu, osolí, opepří a nechá se krátce odležet. Jednotlivé kostky masa se napíchají na špejli, potřou olejem a pečou na roštu. Potom se maso z jehly sejme, přelije hustou kyselou smetanou a posype tenkými plátky, nudličkami nebo kousíčky oloupaných, mírně pražených mandlí.

www.tacos.cz Příloha: rýže - pilaf

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2442x    verze pro tisk

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku